Połączenia

Coteaux Du Languedoc Blanc   
Pasta z sardeli i oliwy (Anchoïade) 
Półmisek ryb wędzonych (Assiette De Poissons Fumés) 
Owoce awokado faszerowane z krewetkami (Avocats Farcis Aux Crevettes) 
Nagład z sosem z małż, krewetek i grzybów (Barbue À La Dieppoise) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Szaszłyki z żabnicy (Brochettes De Baudroie) 
Sercówki faszerowane (Clovisses Farcies) 
Mięczaki (Coquillages) 
Małże Świętego Jakuba z borowikami (Coquilles Saint Jacques Aux Cèpes) 
Małże Świętego Jakuba z sosem na bazie rosołu drobiowego i śmietany (Coquilles Saint Jacques Sauce Suprême) 
Krab (Crabe) 
Kraby faszerowane (Crabes Farcis) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Filety z barweny w aromatycznej marynacie (Filets De Rouget À L’Escabèche) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Filety z soli podawane z sosem na bazie śmietany, krewetek i grzybów (Filets De Sole Bonne Femme) 
Flan ze szparagami (Flan Aux Asperges) 
Ser owczy (Fromage De Brebis) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Owoce morza (Fruits De Mer) 
Kawałki mięsa pieczone na ruszcie (Grillades) 
Homar (Homard) 
Homar zapiekany z sosem (Homard Thermidor) 
Ostrygi (Huîtres) 
Ostrygi portugalskie (Huîtres Creuses) 
Ostrygi z Basenu Arcachon (Huîtres D’Arcachon) 
Ostrygi z Bouzigues (Huîtres De Bouzigues) 
Ostrygi portugalskie (Huîtres Fines De Claire) 
Ostrygi jodowane (Huîtres Iodées) 
Ostrygi płaskie (Huîtres Plates) 
Szynka Regionalna – rodzaj szynki wędzonej na sposób wiejski (Jambon De Pays) 
Langusta (Langouste) 
Langustynki (Langoustines) 
Mix sałatowy z pieczonym kozim serem (Mesclun De Salades Au Chèvre Rôti) 
Małże (Moules) 
Małże z curry (Moules Au Curry) 
Ryba (Poisson) 
Ryba w papilotach (Poisson En Papillotes) 
Ryba wędzona (Poisson Fumé) 
Pularda ze śmietaną (Poularde À La Crème) 
Sardynki z rusztu (Sardines Grillées) 
Zupa rybna (Soupe De Poissons) 
Zupa rybna po kanadyjsku (Soupe De Poissons Canadienne) 
Teryna rybna (Terrine De Poissons) 
Tuńczyk po baskijsku (Thon À La Basquaise) 
Tuńczyk po prowansalsku (Thon À La Provençale) 
Tuńczyk czerwony z cebulą (Thon Rouge Aux Oignons) 
Tuńczyk smażony z cebulą i pomidorami (Thon Sauté Aux Oignons Et Tomates) 
Rak pustelnik (Tourteau) 
Pstrąg z migdałami (Truite Aux Amandes) 
Drób pieczony (Volaille Rôtie) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.