Połączenia

Côtes Du Roussillon Blanc   
Pasta z sardeli i oliwy (Anchoïade) 
Pasta z langusty podawana na plasterkach bakłażana (Bouchées De Langouste En Aubergine) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Szaszłyki z żabnicy (Brochettes De Baudroie) 
Kalmary w atramencie (Calmars À L’Encre) 
Kalmary i pory smażone na miękko (Calmars Et Fondue De Poireaux) 
Mięczaki (Coquillages) 
Małże Świętego Jakuba z borowikami (Coquilles Saint Jacques Aux Cèpes) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Panierowany filet z czarniaka z koperkiem (Filet De Colin Pané Au Fenouil) 
Faszerowany filet z labraksa i zupa krem cebulowa (Filet De Loup Farci Et Velouté D’Oignons) 
Filety z soli (Filets De Sole) 
Świeży ser z koziego mleka (Fromage Chèvre Frais) 
Ser Crottin De Chavignol - ser z koziego mleka (Fromage Crottin De Chavignol - Fromage Au Lait De Chèvre) 
Owoce morza (Fruits De Mer) 
Ostrygi z Bouzigues (Huîtres De Bouzigues) 
Langustynki ze smażonymi na miękko porami (Langoustines À La Fondue De Poireaux) 
Langustynki w sosie słodko-kwaśnym (Langoustines En Aigre-doux) 
Makaron z papryką (Pâtes Aux Poivrons) 
Ryba (Poisson) 
Grasica cielęca z borowikami (Ris De Veau Aux Cèpes) 
Sałatki (Salades) 
Pstrąg z migdałami (Truite Aux Amandes) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.