Strona startowa
|
Zasady użytkowania
|
Kontakt
Potrawa
Wino
Witamy
Spis alfabetyczny
Zasady użytkowania
Partnerzy
Leksykon Terminów Winiarskich
Glosariusz terminologii winiarskiej
Bibliografia o Tematyce Winiarskiej
Targi win
Linki
Kontakt
Advertising
Mets et Vins
Połączenia
Côtes Du Roussillon Blanc
Pasta z sardeli i oliwy (Anchoïade)
Pasta z langusty podawana na plasterkach bakłażana (Bouchées De Langouste En Aubergine)
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse)
Szaszłyki z żabnicy (Brochettes De Baudroie)
Kalmary w atramencie (Calmars À L’Encre)
Kalmary i pory smażone na miękko (Calmars Et Fondue De Poireaux)
Mięczaki (Coquillages)
Małże Świętego Jakuba z borowikami (Coquilles Saint Jacques Aux Cèpes)
Skorupiaki (Crustacés)
Panierowany filet z czarniaka z koperkiem (Filet De Colin Pané Au Fenouil)
Faszerowany filet z labraksa i zupa krem cebulowa (Filet De Loup Farci Et Velouté D’Oignons)
Filety z soli (Filets De Sole)
Świeży ser z koziego mleka (Fromage Chèvre Frais)
Ser Crottin De Chavignol - ser z koziego mleka (Fromage Crottin De Chavignol - Fromage Au Lait De Chèvre)
Owoce morza (Fruits De Mer)
Ostrygi z Bouzigues (Huîtres De Bouzigues)
Langustynki ze smażonymi na miękko porami (Langoustines À La Fondue De Poireaux)
Langustynki w sosie słodko-kwaśnym (Langoustines En Aigre-doux)
Makaron z papryką (Pâtes Aux Poivrons)
Ryba (Poisson)
Grasica cielęca z borowikami (Ris De Veau Aux Cèpes)
Sałatki (Salades)
Pstrąg z migdałami (Truite Aux Amandes)
Created by 4lc
Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.