Połączenia

Vdp D’Oc Rosé   
Pasta z sardeli i oliwy (Anchoïade) 
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive) 
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Awokado z krabem lub krewetkami (Avocat Au Crabe Ou Aux Crevettes) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Przepiórki z winogronami (Cailles Aux Raisins) 
Carrpaccio z wołowiny (Carpaccio De Bœuf) 
Carpaccio z łososia (Carpaccio De Saumon) 
Carpaccio z tuńczyka (Carpaccio De Thon) 
Wędliny (Charcuteries) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej z sosem bearneńskim - Châteaubriant À La Sauce Béarnaise (Châteaubriant À La Sauce Béarnaise) 
Przystawki (Entrées) 
Ser Cabécou –ser z koziego mleka (Fromage Cabécou - Fromage Au Lait De Chèvre) 
Świeży ser z koziego mleka (Fromage Chèvre Frais) 
Zapiekanka ze świeżych owoców (Gratin De Fruits Frais) 
Kawałki mięsa pieczone na ruszcie (Grillades) 
Ostrygi zapiekane (Huîtres Gratinées) 
Królik z suszonymi śliwkami (Lapin Aux Pruneaux) 
Melon z szynką (Melon Au Jambon) 
Pizza sycylijska (Pizza Sicilienne) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Sałatka słodko-słona (Salade Composée Sucrée Salée) 
Sałatka z czerwonych owoców (Salade De Fruits Rouges) 
Sałatka z żołądków gotowanych w tłuszczu (Salade De Gésiers Confits) 
Sałatka z pomidorów i sera Mozzarella z bazylią (Salade De Tomates Et De Mozzarella Au Basilic) 
Sałatka nicejska (Salade Niçoise) 
Sałatki (Salades) 
Tarta serowa po prowansalsku (Tarte Au Fromage À La Provençale) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.