Połączenia

L’Etoile Blanc   
Węgorze smażone na głębokim oleju (Anguilles Frites) 
Szparagi ze śmietaną (Asperges À La Crème) 
Zupa z krabów (Bisque De Crabes) 
Zupa z homara (Bisque De Homard) 
Zupa z raków (Bisque D’Écrevisses) 
Szaszłyki z żabnicy (Brochettes De Baudroie) 
Szaszłyki rybne (Brochettes De Poissons) 
Mięczaki (Coquillages) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Filety z soli (Filets De Sole) 
Kawałki mięsa pieczone na ruszcie (Grillades) 
Homar z szafranem (Homard Au Safran) 
Limanda ze śmietaną (Limande À La Crème) 
Miętus po amerykańsku (Lotte À L’Américaine) 
Medaliony z łososia (Médaillons De Saumon) 
Witlinki z tartymi warzywami (Merlans À La Julienne De Légumes) 
Zrazy z witlinka (Merlans En Paupiettes) 
Ryba (Poisson) 
Rodzaj topionego sera (Raclette) 
Zapiekanka ziemniaczana z serem Reblochon (Tartiflette Au Reblochon) 
Pstrąg z serem Bleu (Truite Au Fromage Bleu) 
Pstrąg z migdałami (Truite Aux Amandes) 
Pstrąg panierowany w mące i smażony na maśle (Truite Meunière) 
Cielęcina nadziewana bekonem i serem (Veau Orloff) 
Okrągły pasztecik francuski z farszem (Vol Au Vent) 
Drób pieczony (Volaille Rôtie) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.