Połączenia

Corbières Rosé   
Kulki z dorsza smażone na głębokim oleju (Accras De Morue) 
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive) 
Kawałki grasicy cielęcej w cieście smażone na głębokim oleju (Beignets De Ris De Veau) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Zapiekanka z purée z dorsza (Brandade De Morue) 
Szaszłyki z jagnięciny (Brochettes D’Agneau) 
Szaszłyki z ogonów langustynek (Brochettes De Queues De Langoustines) 
Kaczka pieczona z rzepą (Canard Rôti Aux Navets) 
Schab cielęcy z kością po prowansalsku (Carré De Veau À La Provençale) 
Kotlety cielęce z kostką z sosem na bazie śmietany, krewetek i grzybów (Côtes De Veau À La Bonne Femme) 
Kasza kuskus (Couscous) 
Kasza kuskus z kilkoma rodzajami mięsa (Couscous Royal) 
Krab po antylsku (Crabe À L’Antillaise) 
Surowe warzywa z dipem lub surówki (Crudités) 
Desery (Desserts) 
Ciasteczka francuskie z serem Roquefort (Feuilletés Au Roquefort) 
Ciasteczka francuskie z grasicą cielęcą (Feuilletés De Ris De Veau) 
Polędwica wieprzowa pieczona (Filet De Porc Rôti) 
Wątróbka cielęca po wenecku (Foie De Veau À La Vénitienne) 
Szynka Bajońska (Jambon De Bayonne) 
Jajecznica z truflami (Œufs Brouillés Aux Truffes) 
Pasztet wiejski (Pâté De Campagne) 
Pizza (Pizza) 
Pizza śródziemnomorska (Pizza Méditerranéenne) 
Pizza neapolitańska (Pizza Napolitaine) 
Kurczak ze śmietaną (Poulet À La Crème) 
Rostbef na zimno (Rosbif Froid) 
Sałatka z fasolki szparagowej (Salade De Haricots Verts) 
Sałatka z pomidorów (Salade De Tomates) 
Sałatka z pomidorów i sera Mozzarella z bazylią (Salade De Tomates Et De Mozzarella Au Basilic) 
Sałatka jarzynowa z majonezem (Salade Russe) 
Sałata zielona (Salade Verte) 
Sałatki (Salades) 
Marokańska potrawka z jagnięciny (Tajine D’Agneau) 
Potrawka z jagnięciny po marokańsku (Tajine D’Agneau À La Marocaine) 
Teryna z dziczyzny (Terrine De Gibier) 
Teryna z warzyw (Terrine De Légumes) 
Tuńczyk po baskijsku (Thon À La Basquaise) 
Tuńczyk po prowansalsku (Thon À La Provençale) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.