Strona startowa
|
Zasady użytkowania
|
Kontakt
Potrawa
Wino
Witamy
Spis alfabetyczny
Zasady użytkowania
Partnerzy
Leksykon Terminów Winiarskich
Glosariusz terminologii winiarskiej
Bibliografia o Tematyce Winiarskiej
Targi win
Linki
Kontakt
Advertising
Mets et Vins
Połączenia
Alsace Muscat Blanc
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive)
Szparagi (Asperges)
Szparagi ze śmietaną (Asperges À La Crème)
Szparagi białe (Asperges Blanches)
Szparagi w sosie holenderskim (Asperges En Sauce Hollandaise)
Szparagi w sosie muślinowym (Asperges En Sauce Mousseline)
Szparagi w sosie bez dodatku octu (Asperges En Sauce Non Vinaigrée)
Świeże szparagi z sosem muślinowym (Asperges Fraîches À La Sauce Mousseline)
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries)
Owoce awokado z sosem koktajlowym (Avocats Sauce Cocktail)
Labraks z rusztu z koperkiem (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil)
Labraks z rusztu z koperkiem, oliwą i odrobiną cytryny (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil, À L’Huile Et Filet De Citron)
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries)
Keks z oliwkami (Cake Aux Olives)
Filet z soli ze szparagami (Filet De Sole Aux Asperges)
Małże z curry (Moules Au Curry)
Omlet z tłustą wątróbką (Omelette Au Foie Gras)
Sałatka chińska z krewetkami i ananasem (Salade Chinoise Aux Crevettes À L’Ananas)
Suflety (Soufflés)
Teryna z łososia (Terrine De Saumon)
Pstrąg (Truite)
Pstrąg o mięsie w kolorze łososiowym (Truite Saumonée)
Drób z estragonem (Volaille À L’Estragon)
Created by 4lc
Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.