Połączenia

Alsace Muscat Blanc   
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive) 
Szparagi (Asperges) 
Szparagi ze śmietaną (Asperges À La Crème) 
Szparagi białe (Asperges Blanches) 
Szparagi w sosie holenderskim (Asperges En Sauce Hollandaise) 
Szparagi w sosie muślinowym (Asperges En Sauce Mousseline) 
Szparagi w sosie bez dodatku octu (Asperges En Sauce Non Vinaigrée) 
Świeże szparagi z sosem muślinowym (Asperges Fraîches À La Sauce Mousseline) 
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Owoce awokado z sosem koktajlowym (Avocats Sauce Cocktail) 
Labraks z rusztu z koperkiem (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil) 
Labraks z rusztu z koperkiem, oliwą i odrobiną cytryny (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil, À L’Huile Et Filet De Citron) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Keks z oliwkami (Cake Aux Olives) 
Filet z soli ze szparagami (Filet De Sole Aux Asperges) 
Małże z curry (Moules Au Curry) 
Omlet z tłustą wątróbką (Omelette Au Foie Gras) 
Sałatka chińska z krewetkami i ananasem (Salade Chinoise Aux Crevettes À L’Ananas) 
Suflety (Soufflés) 
Teryna z łososia (Terrine De Saumon) 
Pstrąg (Truite) 
Pstrąg o mięsie w kolorze łososiowym (Truite Saumonée) 
Drób z estragonem (Volaille À L’Estragon) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.