Połączenia

Côtes Du Rhône Blanc   
Kulki z dorsza smażone na głębokim oleju (Accras De Morue) 
Węgorze smażone na głębokim oleju (Anguilles Frites) 
Szparagi ze śmietaną (Asperges À La Crème) 
Szparagi białe (Asperges Blanches) 
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Nagład (Barbue Poisson) 
Kawałki grasicy cielęcej w cieście smażone na głębokim oleju (Beignets De Ris De Veau) 
Zapiekanka z purée z dorsza (Brandade De Morue) 
Szaszłyki rybne (Brochettes De Poissons) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Kalmary w atramencie (Calmars À L’Encre) 
Kalmary i pory smażone na miękko (Calmars Et Fondue De Poireaux) 
Carpaccio z małż Świętego Jakuba (Carpaccio De Coquilles Saint Jacques) 
Żabie udka zapiekane w kasolecie (Cassolette De Cuisses De Grenouilles) 
Wędliny (Charcuteries) 
Zupa rybna z ziemniakami i cebulą (Cotriade) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Jagnięcina z curry (Curry D’Agneau) 
Indyk z truflami i śmietaną (Dinde Aux Truffes Et À La Crème) 
Dorada z cytryną (Dorade - Daurade Au Citron) 
Grzbiet sandacza z sosem z masła, szalotek i białego wina (Dos De Sandre Au Beurre Blanc) 
Raki w bulionie z dodatkiem soku z cytryny (Écrevisses A La Nage Citronnée) 
Ciasteczka francuskie z serem (Feuilletés Au Fromage) 
Kacza lub gęsia tłusta wątróbka/ Foie Gras (Foie Gras) 
Świeży ser Carré - ser z krowiego mleka (Fromage Carré Frais - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Reblochon – ser z krowiego mleka (Fromage Reblochon - Fromage Au Lait De Vache) 
Szynka w białym winie (Jambon Au Vin Blanc) 
Królik marynowany z grilla (Lapin Mariné Au Barbecue) 
Miętus po amerykańsku (Lotte À L’Américaine) 
Ryba (Poisson) 
Ryba smażona na głębokim oleju (Poisson Frit) 
Pulpety (Quenelles) 
Raja z masłem przyrumienionym na kolor orzechowy (Raie Au Beurre Noisette) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 
Piotrosz – ryba (Saint Pierre – Poisson.) 
Sałatka z pomidorów i sera Mozzarella z bazylią (Salade De Tomates Et De Mozzarella Au Basilic) 
Sałatka nicejska (Salade Niçoise) 
Różnorodne sałatki (Salades Variées) 
Langustynki po włosku (Scampis À L’Italienne) 
Suflet serowy (Soufflé Au Fromage) 
Tarta zielona z serem z kwaśnego owczego mleka (Tarte Verte Au Caillé De Brebis) 
Teryna rybna z drobnymi warzywami (Terrine De Poissons Aux Petits Légumes) 
Rak pustelnik faszerowany (Tourteau Farci) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.