Połączenia

Premières Côtes De Blaye Blanc   
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive) 
Sercówki faszerowane (Clovisses Farcies) 
Mięczaki (Coquillages) 
Krab (Crabe) 
Kraby faszerowane (Crabes Farcis) 
Dzwonka z łososia gotowane (Darnes De Saumon Pochées) 
Ostrygi (Huîtres) 
Ostrygi portugalskie (Huîtres Fines De Claire) 
Lasagne z owocami morza (Lasagnes Aux Fruits De Mer) 
Ryba (Poisson) 
Ryba w papilotach (Poisson En Papillotes) 
Kurczak (Poulet) 
Tatar z langustynek z ostrygami (Tartare De Langoustines Aux Huîtres) 
Rak pustelnik (Tourteau) 
Pstrąg z serem Bleu (Truite Au Fromage Bleu) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.