Połączenia

Vdp D’Oc Blanc   
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive) 
Owoce awokado faszerowane z krewetkami (Avocats Farcis Aux Crevettes) 
Carpaccio z czerwonego tuńczyka (Carpaccio De Thon Rouge) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Eskalopek cielęcy po normandzku (Escalope De Veau À La Normande) 
Kacza lub gęsia tłusta wątróbka/ Foie Gras (Foie Gras) 
Małe rybki smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons) 
Ryba (Poisson) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Barweny z rusztu (Rougets Grillés) 
Sałatka z serem Crottin De Chavignol (Salade Au Crottin De Chavignol) 
Sałatka z owoców morza (Salade De Fruits De Mer) 
Sałata fryzyjska z serem Crottin de Chavignol (Salade Frisée Au Crottin De Chavignol) 
Sałatki (Salades) 
Tarta cebulowa (Tarte À L’Oignon) 
Pomidory faszerowane z musem koperkowym (Tomates Farcies À La Mousse De Fenouil) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.