Strona startowa
|
Zasady użytkowania
|
Kontakt
Potrawa
Wino
Witamy
Spis alfabetyczny
Zasady użytkowania
Partnerzy
Leksykon Terminów Winiarskich
Glosariusz terminologii winiarskiej
Bibliografia o Tematyce Winiarskiej
Targi win
Linki
Kontakt
Advertising
Mets et Vins
Połączenia
Gros Plant Du Pays Nantais Blanc
Karczochy z sosem winegret (Artichauts À La Vinaigrette)
Langustynki w cieście smażone na głębokim oleju (Beignets De Langoustines)
Sercówki – małże (Clovisses)
Sercówki faszerowane (Clovisses Farcies)
Mięczaki (Coquillages)
Zupa rybna z ziemniakami i cebulą (Cotriade)
Krab (Crabe)
Kraby faszerowane (Crabes Farcis)
Filety śledziowe i ziemniaki smażone na oleju (Filets De Harengs Et Pommes À L’Huile)
Ostrygi (Huîtres)
Ostrygi portugalskie (Huîtres Creuses)
Ostrygi z Basenu Arcachon (Huîtres D’Arcachon)
Ostrygi portugalskie (Huîtres Fines De Claire)
Małże (Moules)
Małże z szafranem (Moules Au Safran)
Małże w białym winie z szalotką (Moules Marinière)
Pizza z owocami morza (Pizza Aux Fruits De Mer)
Ryba surowa (Poisson Cru)
Ryba atlantycka (Poisson De l'Atlantique)
Kurczak w sosie (Poulet En Sauce)
Sałatka ze szparagów z krewetkami (Salade D’Asperges Aux Crevettes)
Sałatka z langusty (Salade De Langoustes)
Sałatka z małży na ciepło (Salade De Moules Tiède)
Sardynki z rusztu (Sardines Grillées)
Sola (Sole)
Zupa rybna (Soupe De Poissons)
Rak pustelnik (Tourteau)
Rak pustelnik faszerowany (Tourteau Farci)
Cielęcina pieczona (Veau Rôti)
Created by 4lc
Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.