Połączenia

Gros Plant Du Pays Nantais Blanc   
Karczochy z sosem winegret (Artichauts À La Vinaigrette) 
Langustynki w cieście smażone na głębokim oleju (Beignets De Langoustines) 
Sercówki – małże (Clovisses) 
Sercówki faszerowane (Clovisses Farcies) 
Mięczaki (Coquillages) 
Zupa rybna z ziemniakami i cebulą (Cotriade) 
Krab (Crabe) 
Kraby faszerowane (Crabes Farcis) 
Filety śledziowe i ziemniaki smażone na oleju (Filets De Harengs Et Pommes À L’Huile) 
Ostrygi (Huîtres) 
Ostrygi portugalskie (Huîtres Creuses) 
Ostrygi z Basenu Arcachon (Huîtres D’Arcachon) 
Ostrygi portugalskie (Huîtres Fines De Claire) 
Małże (Moules) 
Małże z szafranem (Moules Au Safran) 
Małże w białym winie z szalotką (Moules Marinière) 
Pizza z owocami morza (Pizza Aux Fruits De Mer) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryba atlantycka (Poisson De l'Atlantique) 
Kurczak w sosie (Poulet En Sauce) 
Sałatka ze szparagów z krewetkami (Salade D’Asperges Aux Crevettes) 
Sałatka z langusty (Salade De Langoustes) 
Sałatka z małży na ciepło (Salade De Moules Tiède) 
Sardynki z rusztu (Sardines Grillées) 
Sola (Sole) 
Zupa rybna (Soupe De Poissons) 
Rak pustelnik (Tourteau) 
Rak pustelnik faszerowany (Tourteau Farci) 
Cielęcina pieczona (Veau Rôti) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.