Połączenia

Rosé D’Anjou Rosé   
Karczochy z sosem winegret (Artichauts À La Vinaigrette) 
Faszerowane karczochy smażone na oliwie z oliwek (Artichauts Barigoule) 
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Antrykot z sosem z masła, szalotek i czerwonego wina (Entrecôte Au Beurre Rouge) 
Antrykot po liońsku (Entrecôte Poêlée À La Lyonnaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Małe rybki smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons) 
Małe rybki rzeczne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons De Rivière) 
Melon z szynką (Melon Au Jambon) 
Sałatka z karczochów (Salade D’Artichauts) 
Sałatki (Salades) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.