Strona startowa
|
Zasady użytkowania
|
Kontakt
Potrawa
Wino
Witamy
Spis alfabetyczny
Zasady użytkowania
Partnerzy
Leksykon Terminów Winiarskich
Glosariusz terminologii winiarskiej
Bibliografia o Tematyce Winiarskiej
Targi win
Linki
Kontakt
Advertising
Mets et Vins
Połączenia
Bellet Blanc
Faszerowane karczochy smażone na oliwie z oliwek (Artichauts Barigoule)
Labraks z koperkiem (Bar - Loup De Mer Au Fenouil)
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé)
Labraks z rusztu z koperkiem (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil)
Labraks z rusztu z koperkiem, oliwą i odrobiną cytryny (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil, À L’Huile Et Filet De Citron)
Labraks pieczony z koperkiem (Bar - Loup De Mer Rôti Au Fenouil)
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse)
Szaszłyki z małż Świętego Jakuba (Brochettes De Saint-Jacques)
Kalmary w atramencie (Calmars À L’Encre)
Kalmary i pory smażone na miękko (Calmars Et Fondue De Poireaux)
Mięczaki (Coquillages)
Małże Świętego Jakuba z sosem z czerwonego wina (Coquilles Saint Jacques À La Bordelaise)
Małże Świętego Jakuba po prowansalsku (Coquilles Saint Jacques À La Provençale)
Małże Świętego Jakuba z sosem na bazie rosołu drobiowego i śmietany (Coquilles Saint Jacques Sauce Suprême)
Skorupiaki (Crustacés)
Dorada po prowansalsku (Dorade À La Provençale)
Małe rybki smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons)
Małe rybki słodkowodne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons D'Eau Douce)
Ikra taszy (Œufs De Lompe)
Makaron z sosem carbonara (Pâtes À La Carbonara)
Piotrosz z rusztu z koperkiem (Saint Pierre Grillé Au Fenouil – Poisson.)
Sałatka nicejska (Salade Niçoise)
Spaghetti z sosem carbonara (Spaghettis À La Carbonara)
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé)
Marokańska potrawka z jagnięciny (Tajine D’Agneau)
Tuńczyk po baskijsku (Thon À La Basquaise)
Tuńczyk po prowansalsku (Thon À La Provençale)
Tuńczyk smażony z cebulą i pomidorami (Thon Sauté Aux Oignons Et Tomates)
Created by 4lc
Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.