Połączenia

Bellet Blanc   
Faszerowane karczochy smażone na oliwie z oliwek (Artichauts Barigoule) 
Labraks z koperkiem (Bar - Loup De Mer Au Fenouil) 
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Labraks z rusztu z koperkiem (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil) 
Labraks z rusztu z koperkiem, oliwą i odrobiną cytryny (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil, À L’Huile Et Filet De Citron) 
Labraks pieczony z koperkiem (Bar - Loup De Mer Rôti Au Fenouil) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Szaszłyki z małż Świętego Jakuba (Brochettes De Saint-Jacques) 
Kalmary w atramencie (Calmars À L’Encre) 
Kalmary i pory smażone na miękko (Calmars Et Fondue De Poireaux) 
Mięczaki (Coquillages) 
Małże Świętego Jakuba z sosem z czerwonego wina (Coquilles Saint Jacques À La Bordelaise) 
Małże Świętego Jakuba po prowansalsku (Coquilles Saint Jacques À La Provençale) 
Małże Świętego Jakuba z sosem na bazie rosołu drobiowego i śmietany (Coquilles Saint Jacques Sauce Suprême) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Dorada po prowansalsku (Dorade À La Provençale) 
Małe rybki smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons) 
Małe rybki słodkowodne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons D'Eau Douce) 
Ikra taszy (Œufs De Lompe) 
Makaron z sosem carbonara (Pâtes À La Carbonara) 
Piotrosz z rusztu z koperkiem (Saint Pierre Grillé Au Fenouil – Poisson.) 
Sałatka nicejska (Salade Niçoise) 
Spaghetti z sosem carbonara (Spaghettis À La Carbonara) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Marokańska potrawka z jagnięciny (Tajine D’Agneau) 
Tuńczyk po baskijsku (Thon À La Basquaise) 
Tuńczyk po prowansalsku (Thon À La Provençale) 
Tuńczyk smażony z cebulą i pomidorami (Thon Sauté Aux Oignons Et Tomates) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.