Strona startowa
|
Zasady użytkowania
|
Kontakt
Potrawa
Wino
Witamy
Spis alfabetyczny
Zasady użytkowania
Partnerzy
Leksykon Terminów Winiarskich
Glosariusz terminologii winiarskiej
Bibliografia o Tematyce Winiarskiej
Targi win
Linki
Kontakt
Advertising
Mets et Vins
Połączenia
Palette Blanc
Faszerowane karczochy smażone na oliwie z oliwek (Artichauts Barigoule)
Labraks z koperkiem (Bar - Loup De Mer Au Fenouil)
Labraks z rusztu z koperkiem (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil)
Labraks z rusztu z koperkiem, oliwą i odrobiną cytryny (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil, À L’Huile Et Filet De Citron)
Labraks pieczony z koperkiem (Bar - Loup De Mer Rôti Au Fenouil)
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse)
Jajecznica z truflami (Brouillade D’Oeufs Aux Truffes)
Kalmary w atramencie (Calmars À L’Encre)
Kalmary i pory smażone na miękko (Calmars Et Fondue De Poireaux)
Carpaccio z łososia (Carpaccio De Saumon)
Kotlety cielęce z kostką z rusztu (Côtes De Veau Grillées)
Dorada po prowansalsku (Dorade À La Provençale)
Filety z barweny (Filets De Rouget)
Homar pieczony z przyprawami korzennymi (Homard Rôti Aux Épices)
Langusta z sosem na bazie wywaru drobiowego i przecieru pomidorowego (Langouste Sauce Aurore)
Langusta zapiekana z sosem (Langouste Thermidor)
Ryba (Poisson)
Grasica cielęca (Ris De Veau)
Ryż z owocami morza (Riz Aux Fruits De Mer)
Barweny (Rougets)
Piotrosz z rusztu z koperkiem (Saint Pierre Grillé Au Fenouil – Poisson.)
Created by 4lc
Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.