Połączenia

Palette Blanc   
Faszerowane karczochy smażone na oliwie z oliwek (Artichauts Barigoule) 
Labraks z koperkiem (Bar - Loup De Mer Au Fenouil) 
Labraks z rusztu z koperkiem (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil) 
Labraks z rusztu z koperkiem, oliwą i odrobiną cytryny (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil, À L’Huile Et Filet De Citron) 
Labraks pieczony z koperkiem (Bar - Loup De Mer Rôti Au Fenouil) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Jajecznica z truflami (Brouillade D’Oeufs Aux Truffes) 
Kalmary w atramencie (Calmars À L’Encre) 
Kalmary i pory smażone na miękko (Calmars Et Fondue De Poireaux) 
Carpaccio z łososia (Carpaccio De Saumon) 
Kotlety cielęce z kostką z rusztu (Côtes De Veau Grillées) 
Dorada po prowansalsku (Dorade À La Provençale) 
Filety z barweny (Filets De Rouget) 
Homar pieczony z przyprawami korzennymi (Homard Rôti Aux Épices) 
Langusta z sosem na bazie wywaru drobiowego i przecieru pomidorowego (Langouste Sauce Aurore) 
Langusta zapiekana z sosem (Langouste Thermidor) 
Ryba (Poisson) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 
Ryż z owocami morza (Riz Aux Fruits De Mer) 
Barweny (Rougets) 
Piotrosz z rusztu z koperkiem (Saint Pierre Grillé Au Fenouil – Poisson.) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.