Połączenia

Vin De Bordeaux Rosé   
Faszerowane karczochy smażone na oliwie z oliwek (Artichauts Barigoule) 
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Szaszłyki z jagnięciny (Brochettes D’Agneau) 
Potrawka z homara (Civet De Homard) 
Potrawka z langusty (Civet De Langouste) 
Krab (Crabe) 
Żabie udka (Cuisses De Grenouilles) 
Lasagne z owocami morza (Lasagnes Aux Fruits De Mer) 
Jajecznica z krewetkami (Œufs Brouillés Aux Crevettes) 
Młoda kuropatwa z mlekiem (Perdreau Au Lait) 
Pizza (Pizza) 
Kurczak z sosem z pomidorów, pieczarek i białego wina (Poulet Marengo) 
Rostbef na zimno (Rosbif Froid) 
Sałatka z wołowiny z trawą cytrynową (Salade De Boeuf À La Citronnelle) 
Sałatka z fasolki szparagowej (Salade De Haricots Verts) 
Sałatka z pomidorów (Salade De Tomates) 
Sałatka z pomidorów i sera Mozzarella z bazylią (Salade De Tomates Et De Mozzarella Au Basilic) 
Sałatka szefa kuchni (Salade Du Chef) 
Sałatka jarzynowa z majonezem (Salade Russe) 
Sałata zielona (Salade Verte) 
Sałatki (Salades) 
Spaghetti z marchewek i cukini (Spaghettis De Carottes Et Courgettes) 
Drób (Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.