Strona startowa
|
Zasady użytkowania
|
Kontakt
Potrawa
Wino
Witamy
Spis alfabetyczny
Zasady użytkowania
Partnerzy
Leksykon Terminów Winiarskich
Glosariusz terminologii winiarskiej
Bibliografia o Tematyce Winiarskiej
Targi win
Linki
Kontakt
Advertising
Mets et Vins
Połączenia
Cour Cheverny Blanc
Karczochy zapiekane z pianą z białek i serem (Artichauts Soufflés Au Fromage)
Szparagi (Asperges)
Szparagi ze śmietaną (Asperges À La Crème)
Półmisek ryb wędzonych (Assiette De Poissons Fumés)
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries)
Labraks z koperkiem (Bar - Loup De Mer Au Fenouil)
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries)
Mięczaki (Coquillages)
Tłusta kacza wątróbka smażona z piernikiem (Foie Gras De Canard Poêlé Au Pain D’Épices)
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre)
Ser Selles-Sur-Cher – ser z koziego mleka (Fromage Selles-Sur-Cher - Fromage Au Lait De Chèvre)
Ostrygi (Huîtres)
Ryba morska (Poisson De Mer)
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière)
Ryba wędzona (Poisson Fumé)
Pularda ze śmietaną (Poularde À La Crème)
Pularda ze śmietaną i smardzami (Poularde À La Crème Et Aux Morilles)
Grasica cielęca panierowana (Ris De Veau Pané)
Łosoś świeży (Saumon Frais)
Tatar z tuńczyka (Tartare De Thon)
Pstrąg wędzony (Truite Fumée)
Created by 4lc
Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.