Połączenia

Coteaux Du Giennois Rouge   
Jagnięcina (Agneau) 
Ciasteczka francuskie z szynką (Feuilletés Au Jambon) 
Ser Beaufort – ser z krowiego mleka (Fromage Beaufort - Fromage Au Lait De Vache) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Jajka w sosie z czerwonego wina (Œufs En Meurette) 
Zrazy zawijane z mięsa królika (Paupiettes De Lapin) 
Mięso gotowane z warzywami (Potée) 
Mięso peklowane gotowane z warzywami (Potée Auvergnate) 
Mięso peklowane gotowane z warzywami (Potée Champenoise) 
Mięso gotowane z warzywami po lotaryńsku (Potée Lorraine) 
Nerki jagnięce (Rognons D’Agneau) 
Comber jagnięcy z ziołami (Selle D’Agneau Aux Herbes) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.