Strona startowa
|
Zasady użytkowania
|
Kontakt
Potrawa
Wino
Witamy
Spis alfabetyczny
Zasady użytkowania
Partnerzy
Leksykon Terminów Winiarskich
Glosariusz terminologii winiarskiej
Bibliografia o Tematyce Winiarskiej
Targi win
Linki
Kontakt
Advertising
Mets et Vins
Połączenia
Riesling Kabinett Blanc
Świeże szparagi z sosem muślinowym (Asperges Fraîches À La Sauce Mousseline)
Szczupak z sosem z masła, szalotek i białego wina (Brochet Au Beurre Blanc)
Carpaccio z tuńczyka (Carpaccio De Thon)
Carpaccio z czerwonego tuńczyka (Carpaccio De Thon Rouge)
Carpaccio z miecznika (Carpaccio D'Espadon)
Pularda zawijana w winie (Gigot De Poularde Au Vin)
Ostrygi (Huîtres)
Gęsi z kasztanami jadalnymi (Oies Aux Marrons)
Ryba surowa (Poisson Cru)
Ryba surowa marynowana (Poisson Cru Mariné)
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière)
Pularda z rakami (Poularde Aux Écrevisses)
Sałatka z owoców morza (Salade De Fruits De Mer)
Łosoś surowy marynowany (Saumon Cru Mariné)
Łosoś świeży (Saumon Frais)
Sola ze śmietaną (Sole À La Crème)
Tatar z ryb (Tartare De Poissons)
Tatar z tuńczyka (Tartare De Thon)
Tatar z czerwonego tuńczyka (Tartare De Thon Rouge)
Tuńczyk marynowany (Thon Mariné)
Pstrąg (Truite)
Created by 4lc
Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.