Połączenia

Hautes Côtes De Nuits Rouge   
Porcja szynki w galarecie z pietruszką (Assiette De Jambon Persillé) 
Zimny bufet (Buffet Froid) 
Kaczka (Canard) 
Kaczka z pomarańczami (Canard À L’Orange) 
Wędliny surowe (Charcuteries Crues) 
Sarnina (Chevreuil) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlet wołowy z kostką smażony (Côte De Boeuf Poêlée) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z rusztu (Côtes D’Agneau Grillées) 
Indyk pieczony (Dinde Rôtie) 
Antrykot z rusztu (Entrecôte Grillée) 
Antrykot smażony (Entrecôte Poêlée) 
Polędwiczki wieprzowe (Filets Mignons De Porc) 
Ser Rigotte – ser z krowiego mleka (Fromage Rigotte - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser suchy (Fromage Sec) 
Zwierzyna łowna (Gibier A Poils) 
Udziec jagnięcy marynowany w czerwonym winie (Gigot D’Agneau Mariné En Chevreuil) 
Szynka wędzona (Jambon Fumé) 
Szynka w galarecie z pietruszką (Jambon Persillé) 
Ozór wołowy duszony po mieszczańsku (Langue De Boeuf À La Bourgeoise) 
Królik w cydrze (Lapin Au Cidre) 
Królik z oliwkami (Lapin Aux Olives) 
Królik z sosem z szalotek i grzybów z dodatkiem białego wina (Lapin Chasseur) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Perliczka (Pintade) 
Pieczeń cielęca (Rôti De Veau) 
Tarta z pomidorami (Tarte À La Tomate) 
Teryna z zająca (Terrine De Lièvre) 
Cielęcina pieczona (Veau Rôti) 
Dziczyzna (Venaison) 
Mięsa wędzone (Viandes Fumées) 
Drób (Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.