Połączenia

Irancy Rouge   
Porcja szynki w galarecie z pietruszką (Assiette De Jambon Persillé) 
Wołowina w czerwonym winie (Boeuf Bourguignon) 
Carrpaccio z wołowiny (Carpaccio De Bœuf) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej z sosem bearneńskim - Châteaubriant À La Sauce Béarnaise (Châteaubriant À La Sauce Béarnaise) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlety wieprzowe z kostką pieczone na ruszcie (Côtelettes De Porc En Grillade) 
Kotlety cielęce z kostką z grzybami (Côtes De Veau Forestières) 
Cykorie z szynką pieczone w piekarniku (Endives Au Jambon Au Four) 
Cykorie z szynką w papilotach (Endives Au Jambon En Papillotes) 
Polędwica wołowa w cieście francuskim z truflami (Filet De Boeuf En Croûte Aux Truffes) 
Ser Chaource -ser z krowiego mleka (Fromage Chaource - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Epoisses - ser z krowiego mleka (Fromage Epoisses - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Mont D’Or – ser z krowiego mleka (Fromage Mont D’Or - Fromage Au Lait De Vache) 
Galantyna z królika (Galantine De Lapin) 
Kawałki wieprzowiny pieczone na ruszcie (Grillade De Porc Au Barbecue) 
Szynka (Jambon) 
Szynka z rusztu (Jambon Grillé) 
Szynka w galarecie z pietruszką (Jambon Persillé) 
Golonka wieprzowa z czerwoną kapustą (Jarret De Porc Au Chou Rouge) 
Ozór barani z sosem winegret (Langue De Mouton À La Vinaigrette) 
Królik w cydrze (Lapin Au Cidre) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Pasztet (Pâté) 
Pasztet wiejski (Pâté De Campagne) 
Makaron z sosem carbonara (Pâtes À La Carbonara) 
Mięso gotowane z warzywami (Potée) 
Mięso peklowane gotowane z warzywami (Potée Auvergnate) 
Mięso gotowane z warzywami po burgundzku (Potée Bourguignonne) 
Mięso peklowane gotowane z warzywami (Potée Champenoise) 
Mięso gotowane z warzywami po lotaryńsku (Potée Lorraine) 
Kurczak w piwie (Poulet À La Bière) 
Comber z zająca (Râble De Lièvre) 
Potrawka z baraniny (Ragoût De Mouton) 
Nerki cielęce z sosem maderowym (Rognons De Veau Sauce Madère) 
Rostbef na zimno (Rosbif Froid) 
Bażant pieczony z sosem z wina (Salmis De Faisan) 
Spaghetti z sosem carbonara (Spaghettis À La Carbonara) 
Głowa cielęca z sosem winegret z jajkami na twardo, korniszonami i kaparami (Tête De Veau Sauce Gribiche) 
Żeberka wieprzowe z sosem diabelskim (Travers De Porc À La Sauce Diable) 
Żeberka wieprzowe w sosie słodko-kwaśnym (Travers De Porc À L’Aigre–Doux) 
Żeberka wieprzowe z rusztu (Travers De Porc Grillés) 
Końcówki żeberek wieprzowych lakierowane (Travers De Porc Laqués) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.