Połączenia

Touraine Rosé   
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Wędliny (Charcuteries) 
Potrawka z homara (Civet De Homard) 
Potrawka z langusty (Civet De Langouste) 
Małże Świętego Jakuba z sosem z czerwonego wina (Coquilles Saint Jacques À La Bordelaise) 
Kotlety cielęce z kostką z rusztu (Côtes De Veau Grillées) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Ciasteczka francuskie z serem (Feuilletés Au Fromage) 
Polędwiczki wieprzowe (Filets Mignons De Porc) 
Potrawka z królika (Fricassée De Lapin) 
Małe rybki rzeczne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons De Rivière) 
Jajecznica z boczniakami (Œufs Brouillés Aux Pleurotes) 
Omlet z kiszką (Omelette Au Boudin) 
Makaron z owocami morza (Pâtes Aux Fruits De Mer) 
Zrazy cielęce zawijane (Paupiettes De Veau) 
Wieprzowina na zimno (Porc Froid) 
Grasica cielęca smażona (Ris De Veau Poêlé) 
Pieczeń wieprzowa na zimno (Rôti De Porc Froid) 
Sałatka z karczochów (Salade D’Artichauts) 
Golonka jagnięca tylna z figami i migdałami (Souris D’Agneau Aux Figues Et Aux Amandes) 
Tarta cebulowa (Tarte Aux Oignons) 
Głowa cielęca z sosem winegret z jajkami na twardo, korniszonami i kaparami (Tête De Veau Sauce Gribiche) 
Głowa cielęca z sosem winegret z jajkami na twardo i ziołami aromatycznymi (Tête De Veau Sauce Ravigote) 
Tuńczyk po prowansalsku (Thon À La Provençale) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.