Połączenia

Sauvignon Blanc Blanc   
Awokado (Avocat) 
Labraks z koperkiem (Bar - Loup De Mer Au Fenouil) 
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Labraks z rusztu z koperkiem (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil) 
Potrawka z cielęciny (Blanquette De Veau) 
Szaszłyki z gambas - olbrzymich krewetek z rusztu (Brochettes De Gambas Grillées) 
Carpaccio z białych ryb marynowanych (Carpaccio De Poissons Blancs Marinés) 
Zapiekanka z cykorii (Chicons Au Gratin) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce (Côtes D’Agneau) 
Kotlety wieprzowe z kostką (Côtes De Porc) 
Kotlety cielęce z kostką (Côtes De Veau) 
Dzwonka z łososia z rusztu (Darnes De Saumon Grillées) 
Dorada (Dorade) 
Eskalopek cielęcy (Escalope De Veau) 
Polędwica wieprzowa pieczona (Filet De Porc Rôti) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Filety z soli po normandzku (Filets De Sole À La Normande) 
Filety z soli z masłem z dodatkiem soku z cytryny (Filets De Sole Au Beurre Citronné) 
Ser Crottin De Chavignol - ser z koziego mleka (Fromage Crottin De Chavignol - Fromage Au Lait De Chèvre) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Ostrygi (Huîtres) 
Langusta z rusztu z masłem z estragonem (Langouste Grillée Au Beurre D'Estragon) 
Gołąb z estragonem (Pigeon À L’Estragon) 
Ryba (Poisson) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Wieprzowina (Porc) 
Pularda duszona z estragonem (Poularde Braisée À L’Estragon) 
Kurczak z estragonem (Poulet À L’Estragon) 
Tarta lotaryńska (Quiche Lorraine) 
Risotto z langustynkami (Risotto Aux Langoustines) 
Pieczeń cielęca (Rôti D’Agneau) 
Pieczeń wieprzowa (Rôti De Porc) 
Pieczeń cielęca (Rôti De Veau) 
Barweny z rusztu (Rougets Grillés) 
Piotrosz z rusztu (Saint Pierre Grillé – Poisson.) 
Sałatka z owoców morza i owoców cytrusowych (Salade De Fruits De Mer Aux Agrumes) 
Sałatka z kurczaka na zimno, kukurydzy i pomidorów (Salade De Poulet Froid, Maïs, Tomates) 
Sałatki (Salades) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sola panierowana w mące i smażona na maśle (Sole Meunière) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Sole panierowane w mące i smażone na maśle (Soles Meunières) 
Suflet z owocami morza (Soufflé Aux Fruits De Mer) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Tatar z ryb (Tartare De Poissons) 
Tatar z tuńczyka (Tartare De Thon) 
Tatar z czerwonego tuńczyka (Tartare De Thon Rouge) 
Teryna z warzyw na zimno (Terrine De Légumes Froide) 
Rak pustelnik (Tourteau) 
Cielęcina z rusztu (Veau Grillé) 
Cielęcina pieczona (Veau Rôti) 
Drób z estragonem (Volaille À L’Estragon) 
Drób wiejski z estragonem (Volaille Fermière À L’Estragon) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.