Połączenia

Merlot Rouge    
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Wołowina (Bœuf) 
Wołowina pieczona (Boeuf Rôti) 
Szaszłyki z jagnięciny (Brochettes D’Agneau) 
Szaszłyki z jagnięciny z rusztu (Brochettes D’Agneau Grillées) 
Szaszłyki z wołowiny (Brochettes De Bœuf) 
Szaszłyki z mięsa (Brochettes De Viande) 
Kalmary w atramencie z mątwy (Calmars À L’Encre De Seiche) 
Kaczka lakierowana (Canard Laqué) 
Carrpaccio z wołowiny (Carpaccio De Bœuf) 
Schab jagnięcy z kością pieczony (Carré D’Agneau Rôti) 
Chilijska potrawka z kurczaka (Cazuela De Volaille) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej z sosem bearneńskim - Châteaubriant À La Sauce Béarnaise (Châteaubriant À La Sauce Béarnaise) 
Sarnina (Chevreuil) 
Mięso z kaczki gotowane w tłuszczu/Confit De Canard (Confit De Canard) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlety z sarniny z kostką (Côtelettes De Chevreuil) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce (Côtes D’Agneau) 
Kotlety wieprzowe z kostką (Côtes De Porc) 
Kotlety cielęce z kostką (Côtes De Veau) 
Udźce z łani pieczonej (Cuisses De Biche Rôtie) 
Udziec z sarny (Cuissot De Chevreuil) 
Dzwonka z łososia z rusztu (Darnes De Saumon Grillées) 
Indyk z kurkami (Dinde Aux Girolles) 
Bażant (Faisan) 
Polędwica wołowa (Filet De Bœuf) 
Polędwica z sarny (Filet De Chevreuil) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Ser Cantal – ser z krowiego mleka (Fromage Cantal - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Zwierzyna łowna (Gibier A Poils) 
Udziec jagnięcy (Gigot D’Agneau) 
Udziec barani (Gigot De Mouton) 
Udziec sarni (Gigue De Chevreuil) 
Udziec sarni z sosem winegret z pieprzem (Gigue De Chevreuil Sauce Poivrade) 
Zapiekanka z bakłażanów (Gratin D’Aubergines) 
Królik (Lapin) 
Lasagne z sosem bolońskim (Lasagnes À La Bolognaise) 
Pierś kaczki (Magret De Canard) 
Piersi kaczki z borowikami (Magrets De Canard Aux Cèpes) 
Potrawka z jagnięciny z rzepą, ziemniakami, marchewką i cebulą (Navarin D’Agneau) 
Grube medaliony z sarniny (Noisettes De Chevreuil) 
Golonka cielęca po mediolańsku (Osso Bucco À La Milanaise) 
Golonka cielęca po mediolańsku (Osso Bucco Alla Milanese) 
Makaron z Pesto (Pâtes Al Pesto) 
Gruby stek ze strusia (Pavé D’Autruche Grillé Au Vin Rouge) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Wieprzowina (Porc) 
Kura gotowana z warzywami (Poule Au Pot) 
Kurczak po baskijsku (Poulet À La Basquaise) 
Kurczak z papryką mieloną (Poulet Au Paprika) 
Risotto z borowikami (Risotto Aux Cèpes) 
Ryż smażony z kurczakiem i bazylią (Riz Sauté Au Poulet Et Au Basilic) 
Rostbef (Rosbif) 
Pieczeń wołowa (Rôti De Bœuf) 
Pieczeń wieprzowa (Rôti De Porc) 
Pieczeń z dzika (Rôti De Sanglier) 
Pieczeń cielęca (Rôti De Veau) 
Barweny z rusztu (Rougets Grillés) 
Piotrosz z rusztu (Saint Pierre Grillé – Poisson.) 
Sałatki (Salades) 
Perliczka pieczona z sosem z wina (Salmis De Pintade) 
Mięso z dzika (Sanglier) 
Kiełbaski z rusztu (Saucisses Grillées) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Spaghetti z sosem bolońskim (Spaghettis À La Bolognaise) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Cielęcina z rusztu (Veau Grillé) 
Cielęcina pieczona (Veau Rôti) 
Dziczyzna (Venaison) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.