Połączenia

Crémant D’Alsace Blanc    
Włoskie przystawki z oliwą z oliwek (Antipasti À L’Huile D’Olive) 
Labraks z rusztu z koperkiem i sosem z masła, szalotek i białego wina (Bar - Loup De Mer Grillé Au Fenouil Sauce Au Beurre Blanc) 
Kawior (Caviar) 
Tort z kasztanami jadalnymi otoczony biszkoptami (Charlotte Aux Marrons) 
Surowe warzywa z dipem lub surówki (Crudités) 
Grzbiet sandacza (Dos De Sandre) 
Ciasteczka francuskie z serem (Feuilletés Au Fromage) 
Świeży ser z koziego mleka (Fromage Chèvre Frais) 
Świeży ser z koziego mleka (Fromage Chèvre Frais) 
Ostrygi (Huîtres) 
Przekładaniec z plastrów tłustej wątróbki (Millefeuille De Foie Gras) 
Ikra taszy (Œufs De Lompe) 
Ikra łososia (Œufs De Saumon) 
Grejpfrut z krewetkami (Pamplemousse Aux Crevettes) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Quiche z porami (Quiche Aux Poireaux) 
Łosoś w szampanie (Saumon Au Champagne) 
Sola z makaronem tagliatelle i pistacjami (Sole Aux Tagliatelles Et Aux Pistaches) 
Sole z makaronem tagliatelle i pistacjami (Soles Aux Tagliatelles Et Aux Pistaches) 
Suflet serowy (Soufflé Au Fromage) 
Tarta z rabarbarem (Tarte À La Rhubarbe) 
Tarta serowa (Tarte Aux Fromages) 
Tarta z czerwonymi owocami (Tarte Aux Fruits Rouges) 
Turbot z zabajone na bazie szampana (Turbot Au Sabayon De Champagne) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.