Połączenia

Auxey Duresses Rouge   
Kaczka piżmowa (Canard Barbarie) 
Kaczka piżmowa (Canard De Barbarie) 
Schab jagnięcy z kością (Carré D’Agneau) 
Antrykot (Entrecôte) 
Polędwiczki cielęce (Filets Mignons De Veau) 
Szynka duszona z osadem z wina (Jambon Braisé À La Lie De Vin) 
Szynka w galarecie z pietruszką (Jambon Persillé) 
Młody królik pieczony (Lapereau Rôti) 
Dziki królik (Lapin De Garenne) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Perliczka wiejska pieczona (Pintade Fermière Rôtie) 
Kurczak w piwie (Poulet À La Bière) 
Kurczak ze smardzami (Poulet Aux Morilles) 
Kurczak flambirowany na calvadosie z sosem grzybowym (Poulet Vallée D’Auge) 
Pieczeń wołowa (Rôti De Bœuf) 
Młoda kuropatwa pieczona z sosem wina (Salmis De Perdreaux) 
Teryna z zająca (Terrine De Lièvre) 
Filet ze strusia (Tournedos D’Autruche) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.