Połączenia

Saint Amour Rouge   
Podroby (Abats) 
Comber z młodego jagnięcia (Baron D’Agneau De Lait) 
Wołowina z rusztu (Boeuf Grillé) 
Wołowina pieczona (Boeuf Rôti) 
Boeuf Strogonow/ Wołowina Strogonow (Boeuf Strogonoff) 
Kiszka czarna smażona z jabłkami (Boudin Noir Sauté Aux Pommes) 
Przepiórki z winogronami (Cailles Aux Raisins) 
Kotlet wołowy z kostką z grilla (Côte De Boeuf Au Barbecue) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z bekonem (Côtes D’Agneau Au Bacon) 
Kasza kuskus z kurczakiem (Couscous Au Poulet) 
Naleśniki faszerowane z mięsem drobiowym (Crêpes Farcies À La Volaille) 
Eskalopek z kurczaka (Escalope De Poulet) 
Eskalopek cielęcy ze śmietaną (Escalope De Veau À La Crème) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Ślimaki (Escargots) 
Polędwica z prosięcia (Filet De Porc Au Lait) 
Polędwiczki wieprzowe (Filets Mignons De Porc) 
Wątróbka cielęca (Foie De Veau) 
Ser miękki (Fromage A Pâte Molle) 
Ser Livarot – ser z owczego mleka (Fromage Livarot - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Pont L'Évêque – ser z krowiego mleka (Fromage Pont L'Évêque - Fromage De Lait De Vache) 
Ser Rigotte – ser z krowiego mleka (Fromage Rigotte - Fromage Au Lait De Vache) 
Galantyna z królika (Galantine De Lapin) 
Ptactwo łowne (Gibier A Plume) 
Lasagne z sosem bolońskim (Lasagnes À La Bolognaise) 
Baranina w sosie (Mouton En Sauce) 
Jajka w bułkach drożdżowych (Œufs En Brioche) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Pasztet (Pâté) 
Pasztet z bekasów (Pâté De Bécasses) 
Pasztet wiejski (Pâté De Campagne) 
Pasztet z bażanta (Pâté De Faisan) 
Pasztet z drozdów (Pâté De Grives) 
Pasztet z królika (Pâté De Lapin) 
Pasztet z młodych kuropatw (Pâté De Perdreaux) 
Makaron z sosem bolońskim (Pâtes À La Bolognaise) 
Młoda perliczka pieczona (Pintadeau Rôti) 
Mięso gotowane z warzywami (Potée) 
Mięso gotowane z fasolą (Potée Aux Flageolets) 
Pularda ze śmietaną (Poularde À La Crème) 
Kurczak z rożna (Poulet À La Broche) 
Kurczak w panierce z soli (Poulet En Croûte De Sel) 
Kurczak w sosie (Poulet En Sauce) 
Kurczak z rusztu (Poulet Grillé) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 
Pieczeń wieprzowa w mleku (Rôti De Porc Au Lait) 
Kiełbasa zapiekana w cieście drożdżowym (Saucisson Brioché) 
Kiełbasa na ciepło zapiekana w cieście drożdżowym (Saucisson Chaud En Brioche) 
Kiełbasa zapiekana w cieście drożdżowym (Saucisson En Brioche) 
Zupa z truskawek (Soupe De Fraises) 
Spaghetti z sosem bolońskim (Spaghettis À La Bolognaise) 
Teryna z wątróbek drobiowych (Terrine De Foies De Volaille) 
Teryna z dziczyzny (Terrine De Gibier) 
Teryna drobiowa (Terrine De Volaille) 
Teryny (Terrines) 
Cielęcina pieczona (Veau Rôti) 
Drób (Volaille) 
Drób pieczony (Volaille Rôtie) 
Drób pieczony (Volaille Rôtie) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.