Połączenia

Maranges Rouge   
Wołowina (Bœuf) 
Sarnina (Chevreuil) 
Sarnina marynowana (Chevreuil Mariné) 
Potrawka z zająca (Civet De Lièvre) 
Potrawka z dzika (Civet De Sanglier) 
Kotlet wołowy z kostką z bydła rasy Charolais (Côte De Boeuf Charolaise) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlety cielęce z kostką z grzybami (Côtes De Veau Forestières) 
Duszone mięso z dzika (Daube De Sanglier) 
Udziec sarni (Gigue De Chevreuil) 
Udziec sarni pieczony (Gigue De Chevreuil Rôtie) 
Udziec sarni w sosie na przykład w sosie winegret z pieprzem z dodatkiem galaretki porzeczkowej i śmietany (Gigue De Chevreuil En Sauce Grand Veneur) 
Udziec sarni z sosem winegret z pieprzem (Gigue De Chevreuil Sauce Poivrade) 
Królik z sosem z szalotek i grzybów z dodatkiem białego wina (Lapin Chasseur) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Kuropatwa z kapustą (Perdrix Au Chou) 
Wołowina i nerki zapiekane pod ciastem francuskim (Pie Au Bœuf Et Aux Rognons) 
Perliczka z kapustą (Pintade Au Chou) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.