Połączenia

Marsannay Rouge   
Wołowina (Bœuf) 
Kaczka (Canard) 
Potrawka z dzika (Civet De Sanglier) 
Kotlet wołowy z kostką ze szpikiem (Côte De Boeuf À La Moelle) 
Kotlet wołowy z kostką z grilla (Côte De Boeuf Au Barbecue) 
Kotlety cielęce z kostką z kurkami (Côtes De Veau Aux Girolles) 
Kotlety cielęce z kostką smażone (Côtes De Veau Poêlées) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Bażant pieczony (Faisan Rôti) 
Zraz z polędwicy wieprzowej (Filet De Boeuf À La Ficelle) 
Polędwica wołowa z grzybami (Filet De Boeuf Aux Champignons) 
Polędwiczki wieprzowe z szałwią (Filets Mignons De Porc À La Sauge) 
Golonka wieprzowa z czerwoną kapustą (Jarret De Porc Au Chou Rouge) 
Golonka cielęca z drobnymi warzywami (Jarret De Veau Aux Petits Légumes) 
Królik z musztardą (Lapin À La Moutarde) 
Grube medaliony z sarniny (Noisettes De Chevreuil) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Gołąb pieczony i liście kapusty faszerowane tłustą wątróbką (Pigeon Rôti Et Feuilles De Choux Farcies Au Foie Gras) 
Perliczka z szafranem (Pintade Au Safran) 
Kurczak z boczniakami (Poulet Aux Pleurotes) 
Kurczak ze śmietaną (Poulet À La Crème) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Kurczak smażony ze smardzami (Poulet Sauté Aux Morilles) 
Grasica cielęca z borowikami (Ris De Veau Aux Cèpes) 
Perliczka pieczona z sosem z wina (Salmis De Pintade) 
Filet z piersi perliczki z sosem z dodatkiem whisky (Suprême De Pintade Avec Sa Sauce Au Whisky) 
Cielecina z drobnymi warzywami (Veau Aux Petits L?Šgumes) 
Drób (Volaille) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.