Połączenia

Vin De Californie Rouge    
Wołowina duszona (Boeuf En Daube) 
Wołowina naszpikowana boczkiem z marchewką i cebulą (Boeuf Mode) 
Szaszłyki z wołowiny (Brochettes De Bœuf) 
Kotlet wołowy z kostką z rusztu (Côte De Boeuf Grillée) 
Kotlety wieprzowe z kostką z rozmarynem (Côtes De Porc Au Romarin) 
Kotlety cielęce z kostką z rusztu (Côtes De Veau Grillées) 
Skorupiaki w sosie (Crustacés En Sauce) 
Skorupiaki z rusztu (Crustacés Grillés) 
Ser półtwardy (Fromage A Pâte Mi-Dure) 
Ser miękki (Fromage A Pâte Molle) 
Ser dojrzały (Fromage Affiné) 
Ser łagodny (Fromage Doux) 
Ser Emmental lub Emmenthal - ser z krowiego mleka (Fromage Emmental Ou Emmenthal - Fromage Au Lait De Vache) 
Dziczyzna (Gibier) 
Ptactwo łowne (Gibier A Plume) 
Zwierzyna łowna (Gibier A Poils) 
Dziczyzna marynowana (Gibier Mariné) 
Szynka surowa (Jambon Cru) 
Szynka wędzona (Jambon Fumé) 
Golonka cielęca w cieście francuskim (Jarret De Veau En Croûte) 
Królik z musztardą (Lapin À La Moutarde) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Pizza (Pizza) 
Przednia część klatki piersiowej cielęcej faszerowana (Poitrine De Veau Farcie) 
Ogon wołowy (Queue De Bœuf) 
Potrawka z baraniny (Ragoût De Mouton) 
Risotto z grzybami (Risotto Aux Champignons) 
Rostbef (Rosbif) 
Pieczeń wieprzowa na zimno (Rôti De Porc Froid) 
Sałatka meksykańska (Salade Tex Mex) 
Kiełbasa na ciepło zapiekana w cieście drożdżowym (Saucisson Chaud En Brioche) 
Teryna z dziczyzny (Terrine De Gibier) 
Dziczyzna (Venaison) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.