Połączenia

Béarn Rosé   
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Kalmary w atramencie (Calmars À L’Encre) 
Kaczka z nerkami (Canard Aux Rognons) 
Carrpaccio z wołowiny (Carpaccio De Bœuf) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej z sosem bearneńskim - Châteaubriant À La Sauce Béarnaise (Châteaubriant À La Sauce Béarnaise) 
Potrawka z homara (Civet De Homard) 
Potrawka z langusty (Civet De Langouste) 
Małże Świętego Jakuba z sosem z czerwonego wina (Coquilles Saint Jacques À La Bordelaise) 
Kotlet wołowy z kostką z grzybami (Côte De Boeuf Forestière) 
Kotlet wołowy z kostką smażony (Côte De Boeuf Poêlée) 
Kotlety cielęce z kostką w papilotach (Côtes De Veau En Papillotes) 
Kasza kuskus (Couscous) 
Kasza kuskus z warzywami (Couscous Aux Légumes) 
Krab (Crabe) 
Kraby faszerowane (Crabes Farcis) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Polędwiczki wieprzowe (Filets Mignons De Porc) 
Wątróbka cielęca po wenecku (Foie De Veau À La Vénitienne) 
Małe rybki smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons) 
Ser Cabécou –ser z koziego mleka (Fromage Cabécou - Fromage Au Lait De Chèvre) 
Ser owczy z galaretką z pigwy (Fromage De Brebis À La Gelée De Coing) 
Jajecznica z krewetkami (Œufs Brouillés Aux Crevettes) 
Nóżki baranie z sosem na bazie masła, żółtek i octu (Pieds De Mouton À La Poulette) 
Pizza (Pizza) 
Pizza śródziemnomorska (Pizza Méditerranéenne) 
Pizza neapolitańska (Pizza Napolitaine) 
Nerki cielęce (Rognons De Veau) 
Zupa rybna z mięczakami (Soupe De Poissons Aux Coquillages) 
Sałatka z kaszy kuskus z cebulą, pomidorami i ziołami (Taboulé) 
Marokańska potrawka z jagnięciny (Tajine D’Agneau) 
Potrawka z jagnięciny po marokańsku (Tajine D’Agneau À La Marocaine) 
Tarta cebulowa (Tarte À L’Oignon) 
Tuńczyk po prowansalsku (Thon À La Provençale) 
Rak pustelnik (Tourteau) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.