Połączenia

Saint Péray Blanc   
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Sercówki faszerowane (Clovisses Farcies) 
Mięczaki (Coquillages) 
Małże Świętego Jakuba po prowansalsku (Coquilles Saint Jacques À La Provençale) 
Małże Świętego Jakuba z borowikami (Coquilles Saint Jacques Aux Cèpes) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Eskalopek cielęcy po mediolańsku (Escalope De Veau À La Milanaise) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Ciasteczka francuskie ze szparagami (Feuilletés Aux Asperges) 
Filety z piotrosza ze śmietaną (Filets De Saint Pierre À La Crème) 
Świeży ser z koziego mleka (Fromage Chèvre Frais) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Ostrygi zapiekane (Huîtres Gratinées) 
Jajecznica z truflami (Œufs Brouillés Aux Truffes) 
Ryba morska (Poisson De Mer) 
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière) 
Wieprzowina na zimno (Porc Froid) 
Pularda naszpikowana truflami (Poularde Truffée) 
Comber króliczy w potrawce z dodatkiem białego wina (Râble De Lapin En Gibelotte) 
Grasica cielęca z sosem z pieczarek, trufli i pulpetów, z dodatkiem białego wina (Ris De Veau Financière) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.