Połączenia

Côtes Du Luberon Rouge   
Mięso z młodego jagnięcia pieczone z tymiankiem (Agneau De Lait Rôti Au Thym) 
Wołowina duszona (Boeuf En Daube) 
Przepiórki pieczone (Cailles Rôties) 
Kaczka z pomarańczami (Canard À L’Orange) 
Sarnina (Chevreuil) 
Sarnina z borówkami (Chevreuil Aux Airelles) 
Sarnina marynowana (Chevreuil Mariné) 
Potrawka z sarniny (Civet De Chevreuil) 
Klopsiki z kurczaka panierowane w bułce tartej (Croquettes De Poulet) 
Surowe warzywa z dipem lub surówki (Crudités) 
Udziec z sarny (Cuissot De Chevreuil) 
Eskalopek cielęcy panierowany po wiedeńsku (Escalope De Veau Panée À La Viennoise) 
Bażant gotowany z dodatkiem koniaku a następnie pieczony w piekarniu z tłustą wątróbką (Faisan Souvaroff) 
Ser Epoisses - ser z krowiego mleka (Fromage Epoisses - Fromage Au Lait De Vache) 
Udziec sarni (Gigue De Chevreuil) 
Udziec sarni pieczony (Gigue De Chevreuil Rôtie) 
Udziec sarni w sosie na przykład w sosie winegret z pieprzem z dodatkiem galaretki porzeczkowej i śmietany (Gigue De Chevreuil En Sauce Grand Veneur) 
Udziec sarni z sosem winegret z pieprzem (Gigue De Chevreuil Sauce Poivrade) 
Szynka Bajońska (Jambon De Bayonne) 
Zając po królewsku (Lièvre À La Royale) 
Piersi kaczki z zielonym pieprzem (Magrets De Canard Au Poivre Vert) 
Kurczak w piwie (Poulet À La Bière) 
Kurczak z bakłażanami (Poulet Aux Aubergines) 
Kurczak z bakłażanami (Poulet Aux Aubergines) 
Sałatka z pomidorów (Salade De Tomates) 
Sałatka jarzynowa z majonezem (Salade Russe) 
Sałata zielona (Salade Verte) 
Sałatki (Salades) 
Mięso z dzika (Sanglier) 
Marokańska potrawka z jagnięciny z szalotkami i winogronami (Tajine D’Agneau Aux Échalotes Et Aux Raisins) 
Teryna z królika z suszonymi śliwkami (Terrine De Lapin Aux Pruneaux) 
Głowa cielęca z sosem winegret z jajkami na twardo, korniszonami i kaparami (Tête De Veau Sauce Gribiche) 
Głowa cielęca z sosem winegret z jajkami na twardo i ziołami aromatycznymi (Tête De Veau Sauce Ravigote) 
Cielęcina z sosem z pomidorów, pieczarek i białego wina (Veau Marengo) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.