Strona startowa
|
Zasady użytkowania
|
Kontakt
Potrawa
Wino
Witamy
Spis alfabetyczny
Zasady użytkowania
Partnerzy
Leksykon Terminów Winiarskich
Glosariusz terminologii winiarskiej
Bibliografia o Tematyce Winiarskiej
Targi win
Linki
Kontakt
Advertising
Mets et Vins
Połączenia
Riesling Trocken Blanc
Carpaccio z tuńczyka (Carpaccio De Thon)
Carpaccio z czerwonego tuńczyka (Carpaccio De Thon Rouge)
Carpaccio z miecznika (Carpaccio D'Espadon)
Kotlety cielęce z kostką (Côtes De Veau)
Małże w białym winie z szalotką (Moules Marinière)
Ryba surowa (Poisson Cru)
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière)
Ryba wędzona (Poisson Fumé)
Pieczeń cielęca (Rôti De Veau)
Serdelki (Saucisses De Strasbourg)
Łosoś świeży (Saumon Frais)
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé)
Tarta cebulowa (Tarte À L’Oignon)
Tarta cebulowa (Tarte Aux Oignons)
Pstrąg (Truite)
Pstrąg wędzony (Truite Fumée)
Cielęcina pieczona (Veau Rôti)
Created by 4lc
Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.