Połączenia

Montravel Blanc   
Podroby indycze z rzepą (Abattis De Dinde Aux Navets) 
Kulki z dorsza smażone na głębokim oleju (Accras De Morue) 
Aloza z sosem z masła, szalotek i białego wina (Alose Au Beurre Blanc Poisson) 
Owoce awokado faszerowane z krewetkami (Avocats Farcis Aux Crevettes) 
Zupa z raków (Bisque D’Écrevisses) 
Okrągłe paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem z trufli (Bouchées À La Périgourdine) 
Zapiekanka z purée z dorsza (Brandade De Morue) 
Mięczaki (Coquillages) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Żabie udka (Cuisses De Grenouilles) 
Dzwonka z czerniaka ze smażonymi cykoriami (Darnes De Colin Aux Endives Confites) 
Tłusta kacza wątróbka (Foie Gras De Canard) 
Ser owczy (Fromage De Brebis) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Ostrygi z Basenu Arcachon (Huîtres D’Arcachon) 
Ryba morska (Poisson De Mer) 
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière) 
Ryba pieczona (Poisson Rôti) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.