Połączenia

Chambertin Rouge   
Sarnina marynowana (Chevreuil Mariné) 
Potrawka z zająca (Civet De Lièvre) 
Kogut w winie (Coq Au Vin) 
Udziec z dzika z sosem winegret z pieprzem z dodatkiem galaretki porzeczkowej i śmietany (Cuissot De Sanglier Sauce Venaison) 
Bażant z winogronami (Faisan Aux Raisins) 
Polędwica z dzika pieczona (Filet De Sanglier Rôti) 
Ser z charakterem / Ser o wyraźnym smaku (Fromage De Caractère) 
Głowa dzika (Hure De Sanglier) 
Gęsi z jabłkami (Oies Aux Pommes) 
Gęsi pieczone po duńsku (Oies Rôties À La Danoise) 
Gęsi pieczone z jabłkami (Oies Rôties Aux Pommes) 
Mięso z dzika (Sanglier) 
Comber sarni (Selle De Chevreuil) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.