Połączenia

Béarn Blanc   
Mięczaki (Coquillages) 
Ciasto francuskie z nadzieniem z wędzonego pstrąga (Croustade De Truite Fumée) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Małe rybki słodkowodne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons D'Eau Douce) 
Ryba morska (Poisson De Mer) 
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière) 
Piotrosz pieczony w piekarniku (Saint Pierre Au Four – Poisson.) 
Sardynki z rusztu (Sardines Grillées) 
Tuńczyk po baskijsku (Thon À La Basquaise) 
Tuńczyk po prowansalsku (Thon À La Provençale) 
Tuńczyk smażony z cebulą i pomidorami (Thon Sauté Aux Oignons Et Tomates) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.