Połączenia

Crépy Blanc   
Rożki z szynki faszerowane (Cornets De Jambon Farci) 
Krab po antylsku (Crabe À L’Antillaise) 
Kraby faszerowane (Crabes Farcis) 
Grzbiet sandacza z sosem z masła, szalotek i białego wina (Dos De Sandre Au Beurre Blanc) 
Filet z soli ze szparagami (Filet De Sole Aux Asperges) 
Kawałki kurczaka nabite na długi widelec, panierowane w jajku i bułce tartej następnie smażone w specjalnym rondelku wypełnionym rozgrzanym olejem/ Fo (Fondue Bressane) 
Kawałki chleba nabite na długi widelec, maczane w płynnej masie serowej z dodatkiem białego wina, podawanej w specjalnym rondelku/Fondue Savoyarde (Fondue Savoyarde) 
Małe rybki rzeczne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons De Rivière) 
Ser Beaufort – ser z krowiego mleka (Fromage Beaufort - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Gruyère – ser z krowiego mleka (Fromage Gruyère - Fromage Au Lait De Vache) 
Ser Morbier – ser z krowiego mleka (Fromage Morbier - Fromage Au Lait De Vache) 
Szynka górska – rodzaj szynki wędzonej na sposób wiejski (Jambon De Montagne) 
Ryba rzeczna (Poisson De Rivière) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.