Połączenia

Auxey Duresses Blanc   
Porcja szynki w galarecie z pietruszką (Assiette De Jambon Persillé) 
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Nagład z białymi winogronami (Barbue Aux Raisins Blancs) 
Szczupak (Brochet) 
Szaszłyki rybne (Brochettes De Poissons) 
Żabie udka (Cuisses De Grenouilles) 
Grzbiet sandacza z sosem z masła, szalotek i białego wina (Dos De Sandre Au Beurre Blanc) 
Ślimaki (Escargots) 
Ciasteczka francuskie z białym mięsem turbota (Feuilletés De Blanc De Turbot) 
Ciasteczka francuskie ze ślimakami (Feuilletés D’Escargots) 
Filety z sandacza z masła, szalotek i białego wina (Filets De Sandre Au Beurre Blanc) 
Filety z soli ze śmietaną (Filets De Sole À La Crème) 
Filety z soli gotowanej w sosie (Filets De Sole Pochée En Sauce) 
Ser Bleu De Bresse – ser pleśniowy z krowiego mleka (Fromage Bleu De Bresse - Fromage Au Lait De Vache) 
Miętus zawijany z szafranem (Gigot De Lotte Au Safran) 
Homar po amerykańsku (Homard À L’Américaine) 
Homar lub langusta w białym winie z pomidorami i cebulą na ostro (Homard Ou Langouste À L’Armoricaine) 
Szynka w galarecie z pietruszką (Jambon Persillé) 
Miętus po amerykańsku (Lotte À L’Américaine) 
Miętus z borowikami (Lotte Aux Cèpes) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Sałatka z homara z małymi karczochami (Salade De Homard Et Petits Artichauts) 
Sandacz w sosie (Sandre En Sauce) 
Sola (Sole) 
Tarta z grzybami (Tarte Aux Champignons) 
Teryna z sarniny (Terrine De Chevreuil) 
Teryny (Terrines) 
Pstrąg (Truite) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.