Połączenia

Chardonnay Blanc    
Labraks z rusztu (Bar - Loup De Mer Grillé) 
Szczupak z rusztu (Brochet Grillé) 
Tort ananasowy otoczony biszkoptami (Charlotte À L’Ananas) 
Kurczak z przyprawą Colombo (Colombo De Poulet) 
Małże Świętego Jakuba (Coquilles Saint Jacques) 
Dzwonka z łososia z rusztu (Darnes De Saumon Grillées) 
Indyk faszerowany z kasztanami jadalnymi/ chataignes (Dinde Farcie Aux Châtaignes) 
Indyk faszerowany z kasztanami jadalnymi/marrons (Dinde Farcie Aux Marrons) 
Indyk pieczony z kasztanami jadalnymi (Dinde Rôtie Aux Marrons) 
Filety z okonia z rusztu (Filets De Perche Grillés) 
Filety z barweny z rusztu (Filets De Rougets Grillés) 
Pularda zawijana w winie (Gigot De Poularde Au Vin) 
Homar pieczony z wanilią (Homard Rôti À La Vanille) 
Kulebiak z łososiem (Koulibiac De Saumon) 
Langustynki pieczone z szafranem (Langoustines Rôties Au Safran) 
Ryba (Poisson) 
Ryba morska z rusztu (Poisson De Mer Grillé) 
Ryba w sosie (Poisson En Sauce) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Pularda ze śmietaną (Poularde À La Crème) 
Pularda z rakami (Poularde Aux Écrevisses) 
Kurczak ze śmietaną (Poulet À La Crème) 
Kurczak pieczony (Poulet Rôti) 
Pulpety ze szczupaka zapiekane (Quenelles De Brochet Gratinées) 
Pulpety ze szczupaka z sosem rakowym (Quenelles De Brochet Sauce Nantua) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 
Grasica cielęca ze śmietaną (Ris De Veau À La Crème) 
Piotrosz z rusztu (Saint Pierre Grillé – Poisson.) 
Łosoś z rusztu (Saumon Grillé) 
Łosoś z rusztu z sosem bearneńskim/Béarnaise (Saumon Grillé À La Sauce Béarnaise) 
Sola ze śmietaną (Sole À La Crème) 
Sola z sosem z masła, szalotek i białego wina (Sole Au Beurre Blanc) 
Sola z rusztu (Sole Grillée) 
Sola panierowana w mące i smażona na maśle (Sole Meunière) 
Sole z rusztu (Soles Grillées) 
Sole panierowane w mące i smażone na maśle (Soles Meunières) 
Stek z tuńczyka z rusztu (Steak De Thon Grillé) 
Pstrąg (Truite) 
Drób ze śmietaną (Volaille À La Crème) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.