Połączenia

Montrachet Blanc   
Okrągłe paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem (Bouchées À La Reine) 
Szczupak w sosie (Brochet En Sauce) 
Szczupak gotowany w sosie (Brochet Poché En Sauce) 
Jajecznica z truflami (Brouillade D’Oeufs Aux Truffes) 
Karp faszerowany (Carpe Farcie) 
Potrawka z drobiu w galarecie (Chaud - Froid De Volaille) 
Langusta z przyprawą Colombo (Colombo De Langouste) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Sos z piersi kaczki (Dodine De Canard) 
Raki flambirowane / Płonące raki (Écrevisses Flambées) 
Ciasteczla francuskie z miętusem i kurkami (Feuilletés De Lotte Aux Girolles) 
Filet z piotrosza gotowany w sosie (Filet De Saint-Pierre Poché En Sauce) 
Filet z soli gotowany w sosie (Filet De Sole Pochée En Sauce) 
Filety z soli gotowanej w sosie (Filets De Sole Pochée En Sauce) 
Kacza lub gęsia tłusta wątróbka/ Foie Gras (Foie Gras) 
Tłusta wątróbka zapiekana w cieście drożdżowym (Foie Gras En Brioche) 
Zapiekanka z langusty (Gratin De Langoustes) 
Homar ze śmietaną (Homard À La Crème) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Langusta ze śmietaną (Langouste À La Crème) 
Miętus gotowany w sosie (Lotte Pochée En Sauce) 
Mus z homara (Mousse De Homard) 
Jajecznica z truflami (Œufs Brouillés Aux Truffes) 
Omlet z truflami (Omelette Aux Truffes) 
Ryba (Poisson) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryba w sosie białym (Poisson En Sauce Blanche) 
Pularda gotowana w pęcherzu wieprzowym (Poularde En Vessie) 
Kurczak (Poulet) 
Kurczak ze śmietaną (Poulet À La Crème) 
Grasica cielęca przyrumieniona na złoto ze śmietaną (Ris De Veau Doré À La Crème) 
Sandacz gotowany w sosie (Sandre Poché En Sauce) 
Kiełbasa na ciepło zapiekana w cieście drożdżowym (Saucisson Chaud En Brioche) 
Łosoś gotowany w sosie (Saumon Poché En Sauce) 
Sola z sosem z masła, szalotek i białego wina (Sole Au Beurre Blanc) 
Pstrąg panierowany w mące i smażony na maśle (Truite Meunière) 
Pstrąg gotowany w sosie (Truite Pochée En Sauce) 
Pstrąg o mięsie w kolorze łososiowym (Truite Saumonée) 
Drób ze śmietaną (Volaille À La Crème) 
Drób w sosie białym (Volailles En Sauce Blanche) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.