Połączenia

Saint Aubin Blanc   
Kulki z dorsza smażone na głębokim oleju (Accras De Morue) 
Nagład z białymi winogronami (Barbue Aux Raisins Blancs) 
Żabnica (Baudroie) 
Pianka z homara na zimno (Bavarois De Homard Froid) 
Potrawka z cielęciny według starej receptury (Blanquette De Veau À L’Ancienne) 
Okrągłe paszteciki z ciasta francuskiego z nadzieniem (Bouchées À La Reine) 
Zapiekanka z purée z dorsza (Brandade De Morue) 
Carpaccio z małż Świętego Jakuba (Carpaccio De Coquilles Saint Jacques) 
Mięczaki (Coquillages) 
Małże Świętego Jakuba gotowane na parze (Coquilles Saint Jacques À La Vapeur) 
Małże Świętego Jakuba gotowane na parze z alg (Coquilles Saint Jacques À La Vapeur D’Algues) 
Małże Świętego Jakuba z sosem na bazie rosołu drobiowego i śmietany (Coquilles Saint Jacques Sauce Suprême) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Dzwonka z łososia gotowane (Darnes De Saumon Pochées) 
Grzbiet sandacza z sosem z masła, szalotek i białego wina (Dos De Sandre Au Beurre Blanc) 
Filety z sandacza z masła, szalotek i białego wina (Filets De Sandre Au Beurre Blanc) 
Filety z soli z sosem z małż, krewetek i grzybów (Filets De Sole À La Dieppoise) 
Filety z soli po normandzku (Filets De Sole À La Normande) 
Kacza lub gęsia tłusta wątróbka/ Foie Gras (Foie Gras) 
Ser gotowany (Fromage A Pâte Cuite) 
Ser Comté - ser z krowiego mleka (Fromage Comté - Fromage Au Lait De Vache) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Ostrygi portugalskie bez przypraw (Huîtres Fines De Claire Au Naturel) 
Żabnica (Lotte – Baudroie) 
Ryba ze śmietaną (Poisson À La Crème) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Pulpety drobiowe (Quenelles De Volailles) 
Raja z ciemnym masłem (Raie Au Beurre Noir) 
Raja z masłem przyrumienionym na kolor orzechowy (Raie Au Beurre Noisette) 
Grasica cielęca (Ris De Veau) 
Grasica cielęca przyrumieniona na złoto ze śmietaną (Ris De Veau Doré À La Crème) 
Filet drobiowy ze śmietaną (Suprême De Volaille À La Crème) 
Pstrąg z serem Bleu (Truite Au Fromage Bleu) 
Pstrąg z migdałami (Truite Aux Amandes) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.