Połączenia

Côtes Du Rhône Rosé   
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Kiszka czarna z rusztu (Boudin Noir Grillé) 
Kiszka czarna smażona (Boudin Noir Poêlé) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Kapłon pieczony (Chapon Rôti) 
Wędliny (Charcuteries) 
Kasza kuskus (Couscous) 
Kasza kuskus z kilkoma rodzajami mięsa (Couscous Royal) 
Naleśniki z pastą z kaparów, oliwek i sardeli (Crêpes À La Tapenade) 
Surowe warzywa z dipem lub surówki (Crudités) 
Kurczak z curry (Curry De Poulet) 
Mięso drobiowe z curry (Curry De Volaille) 
Dzwonka z łososia z rusztu (Darnes De Saumon Grillées) 
Ser Beaufort – ser z krowiego mleka (Fromage Beaufort - Fromage Au Lait De Vache) 
Królik (Lapin) 
Dorsz z sosem Aïoli (Morue À L’Aïoli) 
Małże z curry (Moules Au Curry) 
Zrazy cielęce zawijane (Paupiettes De Veau) 
Kurczak z estragonem (Poulet À L’Estragon) 
Sałatka z pomidorów (Salade De Tomates) 
Sałatka z pomidorów i sera Mozzarella z bazylią (Salade De Tomates Et De Mozzarella Au Basilic) 
Sałatka jarzynowa z majonezem (Salade Russe) 
Sałata zielona (Salade Verte) 
Sałatki (Salades) 
Spaghetti ze świeżymi pomidorami (Spaghettis Aux Tomates Fraîches) 
Marokańska potrawka z jagnięciny (Tajine D’Agneau) 
Potrawka z jagnięciny po marokańsku (Tajine D’Agneau À La Marocaine) 
Teryny (Terrines) 
Głowa cielęca z sosem winegret (Tête De Veau À La Vinaigrette) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.