Połączenia

Patrimonio Blanc   
Kawałki wątróbki z rai w cieście smażone na głębokim oleju (Beignets De Foie De Raie) 
Wątróbki drobiowe w cieście smażone na głębokim oleju (Beignets De Foies De Volaille) 
Langustynki w cieście smażone na głębokim oleju (Beignets De Langoustines) 
Zupa rybna podawana z grzanką i sosem aïoli na ostro (Bouillabaisse) 
Kalmary w atramencie (Calmars À L’Encre) 
Kalmary i pory smażone na miękko (Calmars Et Fondue De Poireaux) 
Móżdżek cielęcy w cieście smażony na głębokim oleju (Cervelle De Veau En Beignet) 
Mięso z gęsi gotowane w tłuszczu (Confit D’Oie) 
Mięso z gęsi z Landów gotowane w tłuszczu (Confit D’Oie Landaise) 
Małże Świętego Jakuba (Coquilles Saint Jacques) 
Małże Świętego Jakuba z liśćmi szczawiu (Coquilles Saint Jacques Aux Feuilles D’Oseille) 
Krab (Crabe) 
Kraby faszerowane (Crabes Farcis) 
Dorada po prowansalsku (Dorade À La Provençale) 
Ser owczy korsykański (Fromage De Brebis De Corse) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Ser kozi ostry (Fromage De Chèvre Corsé) 
Langusta na zimno z majonezem (Langouste Froide À La Mayonnaise) 
Langusta z majonezem (Langouste Mayonnaise) 
Zapiekanka z purée ziemniaczanego i tuńczyka (Parmentier De Thon) 
Makaron z Pesto (Pâtes Al Pesto) 
Ryba surowa (Poisson Cru) 
Ryby z rusztu (Poissons Grillés) 
Kurczak z sosem z pomidorów, pieczarek i białego wina (Poulet Marengo) 
Barweny (Rougets) 
Piotrosz gotowany na parze (Saint Pierre À La Vapeur – Poisson.) 
Łosoś na sposób orientalny (Saumon À L’Orientale) 
Tarta z serem Brocciu (Tarte Au Brocciu) 
Pomidory faszerowane z tuńczykiem na sposób orientalny (Tomates Farcies Au Thon À L’Orientale) 
Rak pustelnik (Tourteau) 
Cielęcina z sosem z pomidorów, pieczarek i białego wina (Veau Marengo) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.