Połączenia

Riesling Du Valais Blanc    
Szczupak duszony ze śmietaną (Brochet Braisé À La Crème) 
Dorada z grzybami (Dorade - Daurade Aux Champignons) 
Dorada z kurkami (Dorade - Daurade Aux Girolles) 
Filety z okonia (Filets De Perche) 
Tłusta gęsia wątróbka na wpół ugotowana (Foie Gras D’Oie Mi-Cuit) 
Ser półtwardy (Fromage A Pâte Mi-Dure) 
Ser miękki (Fromage A Pâte Molle) 
Homar z majonezem (Homard À La Mayonnaise) 
Homar z rusztu (Homard Grillé) 
Ostrygi (Huîtres) 
Langustynki z majonezem (Langoustines À La Mayonnaise) 
Langustynki z rusztu (Langoustines Grillées) 
Medaliony cielęce z ziołami (Médaillons De Veau Aux Herbes) 
Ryba słodkowodna (Poisson D'Eau Douce) 
Ryba w sosie (Poisson En Sauce) 
Pstrąg z grzybami (Truite Aux Champignons) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.