Połączenia

Côte De Beaune Villages Rouge   
Comber jagnięcy z ziołami prowansalskimi (Baron D’Agneau Aux Herbes De Provence) 
Szaszłyki z jagnięciny (Brochettes D’Agneau) 
Kaczka z pomarańczami (Canard À L’Orange) 
Sarnina (Chevreuil) 
Kotlety wieprzowe z kostką (Côtes De Porc) 
Płaskie kiełbaski z królika (Crépinettes De Lapin) 
Antrykot po liońsku (Entrecôte Poêlée À La Lyonnaise) 
Polędwiczki wieprzowe (Filets Mignons De Porc) 
Ser Comté - ser z krowiego mleka (Fromage Comté - Fromage Au Lait De Vache) 
Szynka z kością pieczona (Jambon À L’Os Rôti) 
Szynka w sosie (Jambon En Sauce) 
Golonka cielęca (Jarret De Veau) 
Zając po królewsku (Lièvre À La Royale) 
Kulka cielęca nadziewana boczkiem i serem (Noix De Veau Orloff) 
Jajka w galarecie (Œufs En Gelée) 
Pasztet ze skowronków (Pâté D’Alouettes) 
Pasztet z bekasów (Pâté De Bécasses) 
Pasztet z bażanta (Pâté De Faisan) 
Pasztet z drozdów (Pâté De Grives) 
Pasztet z młodych kuropatw (Pâté De Perdreaux) 
Gołąb z estragonem (Pigeon À L’Estragon) 
Pizza z sosem bolońskim (Pizza Bolognaise) 
Wieprzowina (Porc) 
Pularda ze śmietaną (Poularde À La Crème) 
Kura gotowana z warzywami (Poule Au Pot) 
Kurczak ze śmietaną (Poulet À La Crème) 
Kurczak z estragonem (Poulet À L’Estragon) 
Kurczak flambirowany na calvadosie z sosem grzybowym (Poulet Vallée D’Auge) 
Cielęcina smażona (Sauté De Veau) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.