Połączenia

Petit Chablis Blanc   
Sercówki faszerowane (Clovisses Farcies) 
Czarniak – ryba (Colin) 
Krab (Crabe) 
Kraby faszerowane (Crabes Farcis) 
Małe rybki smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons) 
Małe rybki słodkowodne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons D'Eau Douce) 
Ser owczy (Fromage De Brebis) 
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre) 
Ser Munster – ser z krowiego mleka (Fromage Munster - Fromage Au Lait De Vache) 
Ostrygi (Huîtres) 
Ostrygi w galarecie (Huîtres En Gelée) 
Witlinki panierowane po angielsku (Merlans Panés À L’Anglaise) 
Małże w białym winie z szalotką (Moules Marinière) 
Pasztet (Pâté) 
Kurczak z sosem z szalotek i grzybów z dodatkiem białego wina (Poulet Sauce Chasseur) 
Raja – ryba (Raie) 
Rak pustelnik (Tourteau) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.