Strona startowa
|
Zasady użytkowania
|
Kontakt
Potrawa
Wino
Witamy
Spis alfabetyczny
Zasady użytkowania
Partnerzy
Leksykon Terminów Winiarskich
Glosariusz terminologii winiarskiej
Bibliografia o Tematyce Winiarskiej
Targi win
Linki
Kontakt
Advertising
Mets et Vins
Połączenia
Petit Chablis Blanc
Sercówki faszerowane (Clovisses Farcies)
Czarniak – ryba (Colin)
Krab (Crabe)
Kraby faszerowane (Crabes Farcis)
Małe rybki smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons)
Małe rybki słodkowodne smażone na głębokim oleju (Friture De Poissons D'Eau Douce)
Ser owczy (Fromage De Brebis)
Ser Fromage De Chèvre - Ser z koziego mleka (Fromage De Chèvre)
Ser Munster – ser z krowiego mleka (Fromage Munster - Fromage Au Lait De Vache)
Ostrygi (Huîtres)
Ostrygi w galarecie (Huîtres En Gelée)
Witlinki panierowane po angielsku (Merlans Panés À L’Anglaise)
Małże w białym winie z szalotką (Moules Marinière)
Pasztet (Pâté)
Kurczak z sosem z szalotek i grzybów z dodatkiem białego wina (Poulet Sauce Chasseur)
Raja – ryba (Raie)
Rak pustelnik (Tourteau)
Created by 4lc
Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.