Połączenia

Vdp D’Oc Merlot Rouge   
Kulki z dorsza smażone na głębokim oleju (Accras De Morue) 
Półmisek wędlin lub bufet z wędlinami (Assiette Ou Buffet De Charcuteries) 
Szaszłyki z jagnięciny (Brochettes D’Agneau) 
Bufet z wędlinami (Buffet De Charcuteries) 
Przepiórki z rusztu (Cailles Grillées) 
Przepiórki pieczone (Cailles Rôties) 
Schab jagnięcy z kością pieczony (Carré D’Agneau Rôti) 
Wędliny (Charcuteries) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej z sosem bearneńskim - Châteaubriant À La Sauce Béarnaise (Châteaubriant À La Sauce Béarnaise) 
Gruby kotlet z polędwicy wołowej – mięso czerwone - Châteaubriant (Châteaubriant Viande Rouge) 
Kotlety jagnięce z kostką lub żeberka jagnięce z rusztu (Côtes D’Agneau Grillées) 
Kotlety cielęce z kostką z grzybami (Côtes De Veau Aux Champignons) 
Surowe warzywa z dipem lub surówki (Crudités) 
Skorupiaki (Crustacés) 
Antrykot z szalotkami (Entrecôte Aux Échalotes) 
Owoce morza (Fruits De Mer) 
Galantyna z królika (Galantine De Lapin) 
Kawałki mięsa pieczone na ruszcie (Grillades) 
Ostrygi zapiekane (Huîtres Gratinées) 
Królik z tymiankiem (Lapin Au Thym) 
Omlet (Omelette) 
Pasztet (Pâté) 
Pasztet z dzika (Pâté De Sanglier) 
Pizza (Pizza) 
Pizza z szynką i grzybami (Pizza Au Jambon Et Aux Champignons) 
Przednia część klatki piersiowej jagnięcej faszerowana (Poitrine D’Agneau Farcie) 
Kurczak z sosem z szalotek i grzybów z dodatkiem białego wina (Poulet Chasseur) 
Kurczak gotowany we własnej krwi i czerwonym winie (Poulet En Barbouille) 
Kurczak z sosem z szalotek i grzybów z dodatkiem białego wina (Poulet Sauce Chasseur) 
Comber z zająca ze śmietaną (Râble De Lièvre À La Crème) 
Rodzaj topionego sera (Raclette) 
Rostbef (Rosbif) 
Pieczeń wieprzowa z suszonymi śliwkami (Rôti De Porc Aux Pruneaux) 
Różnorodne sałatki (Salades Variées) 
Kiełbaska z Tuluzy na ciepło (Saucisse De Toulouse) 
Teryny (Terrines) 
Filet z polędwicy wołowej (Tournedos) 
Cielęcina z sosem z pomidorów, pieczarek i białego wina (Veau Marengo) 
Drób (Volaille) 
Drób pieczony (Volaille Rôtie) 

Created by 4lc Ta strona jest przeznaczona dla osób mających ukończone 18 lat.